Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanılan, sürekli gelişmeye açık, bilgi toplumu olmanın gereklerini yerine getiren Avrupa Birliğindeki eşdeğer kurumlar ile rekabet edebilen, kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır. Ahlakta örnek, bilgide önder nesiller için…

Misyon: • “İnsanlık Mektebi” kurmayı amaçlayarak; kendi ruhumuza kavuşturmayı; her davranışın ahlaki bir değer olduğunu; vicdanlarımıza her an Allah’ın huzurunda yaşamayı öğretmeyi; öğrenciliğin bir ilim yolculuğu olduğunu gören nesiller yetiştirmeyi amaç edinmek; • Çocuklarda inanç duygusunu uyandırarak Allah’a duyulan ihtiyaç hissinin canlanmasını sağlamak; • Okulumuzu bilgi yığınının olduğu yer olmaktan çıkarıp etrafa ışık saçan, zihinsel ve duygusal aydınlanmanın olduğu yer haline getirmek; • Çocuklara, sahip olduğumuz erdemler sayesinde sevebilmeyi öğretmek ve bu erdemleri sergilemek; • Bütün yapılan çalışmaların Allah rızası için yapılması gerektiğini öğretmek; Amacıyla hareket eden biz Şehit Ömer Halisdemir İmam-Hatip Ortaokulu – İlkokulu öğretmenleri olarak bu düsturda hareket etmeye gayret edeceğimizi beyan ederiz.

Başarılar:

Bağlantı: Metro Ethernet
Yabancı Dil: Arapça-İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitomerhalisdemiriho40.meb.k12.tr

Adres - KINDAM MAH. 1830. SK. ŞEHIT ÖMER HALISDEMIR IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO: 7 MERKEZ / KIRŞEHİR

Yerleşim Yeri - Kındam Mah. 1830.sok No:1 Merkez Kırşehir

Ulaşım Dolmuş, Belediye Otobüsü