"Kalemlerin Dili "e Twinning projesi

Okulumuz öğretmenlerinden Handan Yüce 'nin yürütmekte olduğu "Kalemlerin Dili "e Twinning projesi kapsamında 2/B sınıfı öğrencileri mektup arkadaşlığı etkinliği düzenlediler. Azerbaycanlı proje ortağı arkadaşlarına mektuplar yazdılar. Mektup yazma kurallarını uygulayarak öğrendiler. Azerbaycan 'dan  gelen mektuplar ile yeni arkadaşlar edindiler. Azerbaycan'ı tanıdılar. Projede yer alan öğrenci ve öğretmenler ile birlikte şiir dinletisi gerçekleştirildi. Öğrenciler kendi yazdıkları şiirleri okudular. Farklı ülkelerden kahramanlık temalı şiirleri dinlediler. Tiyatro sanatçısı Göktan Güçlü ve şair Khatire Rehimbeyli gecemize konuk oldu. Şiirin ve tiyatronun güzellikleri hakkında bizlere bilgi verdi.

29.12.2021 335

29-12-202129-12-2021